R. i. s. ä. j. a. k. n. e. u. l. o. t. v. h. d. ,. m. p. r. S. K. b. T. y. ö. E. V. z. P. L. A. c. O. I. Y. -. 8. 1. g. 3. 4. (. ). 2. 5. ½. M. f. H. N. 0. J. B. C. a l. t l. d l
Tagliatelle verdi conpollo e Gorgonzola400 g kanan rintaa tai suikaleita400 g vihreää tagliatelliasuolaamustaa pippuria50-100 g Gorgonzolaa2 dl Creme fraicheaoliiviöljyä paistamiseenSuikaloi kananliha ja suolaa ja pippuroi se
Kymmenen ällän pasta - Tagliatelle alla pollocon limoncello. Talo Espanjassa houkuttelee vieraita. Joiden jäljiltä löytyy joskus mielenkiintoisiakin asioita
Jos ajattelemme ruoan proteiinin lähteitä ja ruokavalintoja ympäristön kannalta, niin tässä herkullisessa liharuoassa yhdistyvät "se pahin" eli naudanliha ja "se paras" eli pavut
Samalla saa hieman vaihtoehtoa perinteiseen ja niin iäniukuiseen perusjauhelihakastikkeeseen. Mikäpä siis olisi parempi vaihtoehto kuin chilillä maustettu meksikolainen liha-papupata, chili con carne
". T. ä. o. l. i. t. h. a. n. r. v. e. y. -. N. m. ,. S. u. p. d. c. x. s. k. j. ö. M. E. C. 3. 5. 0. g. 1. 2. (. ). w. L. R. K. P. J. A. O. V. è. f. î. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.