Valmistuksessa ainut juju onnistumisen kannalta on pitää vanukas liikkeessä lähes koko ajan, niin siihen ei pääse muodostumaan perunajauho- tai kananmunapaakkuja
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. i. n. ,. s. u. g. o. m. a. d. r. e. k. t. l. ä. M. h. K. y. j. v. E. p. ö. b. Y. (. =. ). J. S. T. U. I. 2. 1. 4. 0. &. L. V. 3. A. 5. z. /. P. c. ". '. B. O. R. w. t l
Kun ei ole sukua Itä-Suomessa niin olen selvästi jäänyt paitsi oikeasta makuelämyksestä. Eikä ole muistikuvaa, että tätä meillä kotonakaan juuri olisi valmistettu
Tällä ohjeella tuli upeat rapsakat letut - eikä yhtään maitoa. niinhän siinä kävi, että vatta huuta lettua ja sitte kun alat tekemään ni hupsista keikkaa, ei olekaan tilkan tilkkaa maitoa
Välillä on uusimpien ruokatrendien vastapainoksi mahdottoman miellyttävää tehdä pieni matka perinteiden äärelle - ja käyttää viikonlopun vapaat tunnit esimerkiksi kotijuuston valmistamiseen
-. -. -. B. e. n. &. J. r. y. s. j. ä. t. l. ö. k. o. i. u. a. p. h. m. v. P. d. N. T. ,. 5. E. V. 1. b. (. ). M. 2. L. 3. S. /. g. c. w. I. K. '. F. f. 9. 0. A. a l. m i. d l. h ,
-. -. -. -. -. -. -. -. -. R. o. k. i. t. n. a. s. v. u. d. e. r. N. y. ä. m. j. p. l. O. ,. h. H. c. ". g. Y. T. ö. D. M. K. b. J. P. S. E. V. (. 6. ). 4. 0. f. 2. 1. 5. 3. –. a l. a n. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.