Maailmalla perustetaan päätä pahkaa pelkkiin puuroihin erikoistuneita kahviloita, ja jopa täältä Tampereelta löytyy Elovenan puurobaari (sen suosiosta en tosin osaa sanoa, aika hiljaiselta on yeensä näyttänyt kun ohi olen kävellyt
Tämä vuosi jos mikä on näköjään ollut ihan loistava marjavuosi. Itsekin poimin niitä mökiltämme viikonloppuna pari kulhollista ja meillä onkin sitten tässä päivittäin syöty puolukoita aamupuuron kanssa, smoothiessa ja jogurtin kera
Sain pari suklaalevyä maisteltavaksi ja yllätyin todella. Suklaa on todella laadukasta, ja laitoin heti osan sivuun leivontaa varten, ennen kuin kaikki katosi parempiin suihin
Viime viikonloppuna ahkeroin soijarouhepullien parissa. Ohjeita selaillessa ajattelin, ettei tässä pitäisi olla sen kummempaa kuin tavallisissa lihapullissa ja tein niitä suurin piirtein samalla reseptilla
Täydellisten brownieitten metsästys jatkuu – kukapa ei rakastaisi ihanan meheviä brownieita, vielä kun ne saisi sokerittomina, luontaisesti gluteenittomina sekä täynnä elimistölle hyödyllisiä, kertatyydyttymiä rasvahappoja
Ruskista huoneenlämpöinen liha öljyssä kauttaaltaan padassa. Joulun alusaika on täynnä kaikenmoista tilpehööriä, karmeesti koulaisen kokeita ja kekkereitä, kaiken maailman pikkujouluja, joululahjashoppailujaja
Vaikka kaupoista ei enää löydy herkullistakin herkullisempia hokkaido-kurpitsoja, on hevi-osastoilla kuitenkin aina tarjolla myskikurpitsoja, jotka nekin maistuvat taivaallisilta
Ostin jo pidemmän aikaa sitten kirjakaupasta herkullisen Vielä yksi pala. -keittokirjan. Kirjan “kirjoittajana” (tai ainakin reseptien takana) on suloinen (okei, myös ruotsalainen) Leila Lindholm, jonka tyylistä tykkään hirmuisesti
Tämä snickers raakakakku on nimittäin helppo tehdä ja AIVAN TAJUTTOMAN HYVÄÄ. Mä tein tän mun siipan synttäreille, ja tarjolla oli myös porkkanakakkua ja ystävän tekemiä super herkullisia brownieita, mutta tää raakakku meni kyllä parhaiten kaupaksi
Perinteisille mokkapaloille lienee vihdoin löytynyt varteenotettava haastaja. ) Jotain niin makeaa ja hyvää, että se rajoittaa nautiskelun sopivasti yhteen palaan kerrallaan
Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kauttalinjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
O. l. i. n. t. o. s. a. m. u. k. V. e. p. r. j. v. S. d. ,. ä. L. h. y. E. 1. 0. g. ö. D. A. N. H. J. I. P. R. K. 2. 5. 4. T. -. (. ). c. M. Y. B. o l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.