Amerikanunkarilaisen George Langin The Cuisine of Hungary -kirjan mukaan gulassi oli alun perin paimenten tulilla keittämää kuivalihasta valmistettua gulassikeittoa tai gulassilihaa, riippuen siihen käytetyn veden määrästä
Tammikuinen avokadopasta (2 hengelle). Meidän safkaa. alkaa AVAlla ma 20. 1. 21. 00. Olen innolla mukana Indiedaysin ja AVAn Meidän safkaa -kampanjassa
Mikäpäs maistuisi reippailun jälkeen paremmin kuin kattilallinen gulassikeittoa. Kesämökki. Paikka, jossa ruuanlaitosta tulee taitolaji jo pelkästään siksi että käytettävissä on nihkeästi toimiva sähköuuni, arvaamattoman kuuma leivinuuni, muutama tylsä veitsi sekä epämääräinen Aristoteleen aikainen kattila-, kulho-, kilho- ja välinevalikoima
Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä, lisää lihapalat vähitellen ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi
1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi liha. Paista sipulit rasvassa kullanruskeiksi. Lisää paprikajauhe, juustokuminansiemenet ja lihakuutiot sekä raastettu peruna
T. ä. s. t. a. y. k. i. r. e. p. A. n. D. h. l. q. v. j. K. o. J. u. m. I. ,. P. ö. ". d. N. M. S. g. 1. L. 4. 0. 5. 9. 3. (. ). Ä. V. R. 2. -. O. c. d l. t l
Siitä kielii myös tuttu tammikuinen tungos kuntokeskuksissa, television laihdutusvalmistemainokset ja naistenlehtien artikkelit "uudesta, paremmasta minästä"
Aleksi päätyy unkarilaiseen gulassikeittoon, hyvä valinta sekin. Tunnelmallisten loma on nyt tältä erää historiaa ja hiukan haikein mielin kirjoittelen tätä viimeistä virallista kesälomapostausta, menneet kolme viikkoa olivat aika lailla vertaansa vailla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.