K. o. r. e. a. l. i. n. u. k. t. m. h. j. (. s. F. b. D. y. N. w. ). S. ä. d. v. ,. H. g. M. -. p. c. T. f. I. L. O. >. ö. 3. –. 4. 5. 2. 0. 1. P. Ä. E. A. ’. x. B. t l
Iltapäivä, kiire ja hirveä nälkä. Kaapissa jauhelihaa. Yhtälö johon törmään aivan liian usein. Kotitoimistossa työskentelyn huonoja puolia on, ettei toimiston ruokalassa ole safkaa, jos jompi kumpi meistä ole sitä tehnyt
Kun keität parsakaalin sopivan rapeaksi, valutat hyvin ja maustat korealaisittain paahdetuilla seesaminsiemenillä ja seesamiöljyllä, unohtuvat vetiset ja mauttomat kokemukset parsakaalista
Lisäksi täytteeksi olisi tarjolla tomaattia, rapeaa salaattia, paistettuja herkkusieniä, Jukolan juuston Aito Cheddaria, aiolia, tuoretta korianteria ja tietty sitä nyhtöhärkää naturellina (suola+pippuri) sekä korealaisittain jälkimarinoituna
Alkuperäiseen versioon tuli täytteeksi bulgogia eli korealaisittain marinoitua lihaa, sekä kimchiä, ja tätä pehmeään tacokuoreen kääräistyä crosskitchen-herkkua myytiin kaupungilla liikkuvasta tacorekasta käsin
Y. h. d. y. s. v. a. l. o. i. e. ä. u. p. k. r. t. S. n. m. ö. K. B. Q. j. L. A. g. I. -. f. c. G. ô. ,. M. z. T. N. 4. 2. 0. 3. 1. /. V. P. J. C. ). 8. t l. d l
Joko kokeilit superherkullista hapankaalipiirasta. Maukkaiden kaalipiirakoiden sarja sai jatkoa kun päätin kokeilla toista fermentoitua klassikkoa – korealaista kimchiä
Joko kokeilit superherkullista hapankaalipiirasta. Maukkaiden kaalipiirakoiden sarja sai jatkoa kun päätin kokeilla toista fermentoitua klassikkoa – korealaista kimchiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.