Olen viimeisien kuukausien aikana hehkuttanut suklaakakun toisensa perään maailman parhaana. Nyt täytyy myöntää että superlatiivit alkaa loppumaan kesken tätä vauhtia
Ohjeen otsikko lupaa jo paljon ja se kiinnitti huomion teiniaikoinani, kun luin Äidin reseptikirjaa. Minulla on enää ohje käsinkirjoitettuna paperilla, mutta muistaakseni tämä resepti oli alunpitäen Kodin kuvalehden leivontavihkosta
Miltä kuulostaisi omatekoinen kaatoryyppy. Juuri nyt on oikea aika kerätä kuusen uusia vuosikasvaimia, eli niitä vaaleanvihreitä versoja oksien kärjissä
(Terveiset Inkalle. Porkkana-perunamuusi. Kaikilla on varmasti oma tapa ja tottumus tehdä perunamuusia. Meillä se perusmuusi tehdään tällaisella ohjeella
Nyt grillikauden alettua kannattaa tehdä kotitekoista makkaraa. Itse tehty tuoremakkara maistuu paremmalta koska voit vapaasti valita mieleisesi raaka-aineet ja ennen kaikkea tiedät tasan tarkkaan mistä makkarasi on valmistettu
Kauankohan nämä rullatkin on ollut mun "to-do" -listalla. Sanoisin että aika kauan. Itsenäisyyspäivänä päätin pistää pikkasen parempaa pöytään, ja nämä sopivat erinomaisesti kalaosuudeksi
Nyt on taas hetki aikaa kirjoittaa uusia blogitekstejä. Mökillä on sää mitä kaunein, mutta ruopatun järvirannan muta on yhä märkänä pihalla ja vuokraisäntä rakentaa kovalla touhulla laituria rantaan
Ette ikinä arvaa, miksi meikästä ei ole kuulunut toviin. Noh, työt alkoivat pitkän loman jälkeen ja oma pääkoppa on tainnut pyöriä sellaista vuoristorataa, että täysin ja totaalisesti unohdin bloggerin salasanani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.