The Ultimate Chinese & Asian Cookbook
Ketun keittiössä
Ketun keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2-3 kevätsipulia
  • 2 rkl vaaleaa soijakastiketta
  • 2 rkl kiinalaista riisiviiniä tai kuivaa sherryä (/riisiviinietikkaa) n. 2 cm pätkä tuoretta inkivääriä ohuina suikaleina 2 rkl ruokaöljyä (meillä rypsiöljyä)ohueksi suikaloitua kevätsipulia
  • 2,5 cm välein vinoviiltoja selkäruotoon saakka molemmin puolin. Hiero kala yltä päältä ja sisältä suolalla ja seesamiöljyllä.
  • 12 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.