Pakastanutkin olen tätä herkkupiirakkaa, mutta harvoin mitään pakastimeen asti ehtii. Toinen suosikkini helppoutensa ansiosta, on pellillinen mustikkapiirakkaa on anopilta saadulta ohjeella tehty Helenan mustikkapiirakka, jossa kaikki ainekset heitetään yhtäaikaa kulhoon, sekoitetaan taikinaksi ja levitetään uunipellille
Chia-siemeniä saa nykyään isoista ruokakaupoista, mutta ne on saatettu piilottaa mitä erikoisimpiin paikkoihin (suosittelen etsiskelemään proteiinivalmisteiden, superfoodien tai muiden siementen lähistoltä)
Toisinaan yksinkertainen ja perinteinen on parasta eikä mitäänkikkailuja tarvita. Voit halutessasi lisätä myös munan (olen joskus vahingossa jättänyt sen taikinasta pois enkä huomannut juurikaan eroa)
Kun aletaan tekemään oikeasti maistuvaa ja rapeaa pitsaa ei oikotietä onneen ole. Leivinuuni on toki toinen varteenotettava vaihtoehto, mutta hiiligrillistä tulevaa
Pehmitä sitten hienonnettua sipulia voissa. Kylmänä mureke maistuu leivänpäällisenä – eihän murekemassassa ja karkeahkossa maalaispatemassassa ole suurtakaan eroa
Lopulta pullasta tuli melko peruspulla vaniljakreemitäytteellä. Sen viikkoinen kauppareissu oli vielä tekemättä, joten arvatenkaan kaapissa ei ollut mitään sopivan tuntuista täytettä
En tiedä, onko maussa juurikaan eroa, valmiissa tuotteissa liemi saattaa sisältää runsaasti suolaa, joten pienten lasten suuhun sopivamman saa itse valmistamalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.