Esikoinen kaivoi jostain vanhan ja helpon ohjeen Hillosilmiin ja halusi leipoa. Sanoin hänelle, että tarkistaa löytyykö aineita, sen jälkeen pääsee hommiin
T. i. p. a. l. e. ä. ,. v. u. n. r. t. h. k. R. y. s. o. j. E. d. m. A. J. V. ö. S. M. O. K. I. 3. 1. 5. N. 7. 2. P. f. c. -. Ö. Ä. L. g. ’. 6. 0. –. t l
Tippaleivät taasen ovat paljon parempia itse tehtyinä, kuin kaupasta valmiina ostetut. Nosta tippaleivät valumaan talouspaperilla vuoratulle lautaselle
Katsoin eilen Top Chefin ja en voinut olla ohittamatta, sitä porkkanakakun ylistystä. Porkkanakakku fanina oli heti aukaistava nettisivut ja tarkastettava ohje
Tänään olisi vuorossa broilerikeitto. Tein sen kahdesta broilerin rintafileestä. Mukaan pääsi tällä kertaa meksikolaiset pannukasvikset, niissäkun on mausteetkin jo valmiina
Rillo, rillo, Amarillo. Kesäkuun puolella käväsimme kyseisessä paikassa syömässä. Oli nälkä, mutta älyttömän kuuman ilman takia ei tehnyt mieli syödä kauheasti
Siinä olisi sitten elämäni ensimmäiset tippaleivät, mitä olen tehnyt saatikka maistanut. En siis tiedä, maistuvatko ollenkaan samalle kuin tavalliset tippaleivät, mutta olivat kuitenkin sen verran hyviä, että näitä voisi tehdä ensi vapuksikin
Teemu oli ehdoton Top Chef suosikkini. Huomasin, että finaalimenussa oli mukana kanelikakkua. Minulla ei ollut jääkaapissa omenoita, joten tämä jälkiruoka on nyt riisuttu tai pelkistetty versio
Vappu on kohta käsillä, joten tänään oli aamusta tippaleipien ja munkkien paistoa. Koirat herättivät jo puoli seitsemän, joten tässä on ollut jo hyvinkin koko aamu aikaa
Kana ála P. 1 bataatti 5 perunaa2 sipulia4 porkkanaanippu parsaakikherneitä2 valkosipulinkynttäoliiviöljyätimjamiasuolaapippuriapestoa8 kanafilettäPilko valinnaisia vihanneksia ja paista hiukan öljyssä pannulla
V. a. l. m. i. s. t. n. p. j. u. h. k. e. ä. o. y. K. g. O. ,. 8. Y. d. r. 3. 0. -. 4. ö. ". v. H. T. L. (. ). F. 1. P. x. ½. 2. M. 5. A. E. S. +. 7. '. c. N. J. /. d l. t l. c m
T. e. i. n. l. a. s. k. p. r. o. u. t. v. j. m. ". c. h. -. K. b. g. ä. y. ,. ö. d. (. V. ). f. M. à. L. /. D. H. A. 1. 0. 9. 5. 3. z. 2. S. 6. 8. °. C. P. R. n l. t l. m l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.