1. Fudge.
Omiin häihini koitin aikoinani keitellä toffeeta hääkarkeiksi, mutta sille erälle kävi hieman onnettomasti, eikä se kovettunut koskaan tarjoilukelpoiseksi toffeeksi. Tuolloin, 13 vuotta sitten, en ollut kuullutkaan sellaisesta tuotteesta kuin kondensoitu maito, saati ylipäänsä tehnyt mitään makeisia. Kinuskikarkit on aina olleet minulle arvoitus, ja tavallisesta kermasta ne eivät vaikuta onnistuvan ainakaan minun keittiössäni.
6. Olisi
hauskaa järjestää joskus joku tapaaminen leivontabloggaajien kesken
7. Jos
jostain ilmestyisi yhtäkkiä ylimääräistä aikaa, haluaisin opetella leipomaan meidän leivinuunilla kunnon juuresta tehtäviä leipiä. Minulla on Jaakko Kolmosen suomalaisesta leipäperinteestä kertova kirja odottamassa sopivaa aikaa ja hetkeä.
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Kotimaisten tomaattien hinta ei varmaan alemmas enää tule ja hyvin nopeasti nousee. Talvella tomaatit on niin kalliita, ettei minulla ole rahaa ostaa niitä
Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
En yleensä harrasta vaihekuvia näissä ohjeissani, mutta pullapitkon letitys on sangen hankala selittää ilman visuaalista apua, joten napsin muutamia pikaotoksia samalla kun väänsin pitkoja tänä aamuna
A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
Bring the whole milk and salt to a simmer in a large, heavy-duty saucepan over medium-high heat. Simmer the milk mixture gently until curds form, usually one to two minutes
I. n. d. i. e. a. y. s. v. t. ä. m. l. k. u. D. Y. -. ,. j. o. h. 1. 8. b. g. p. r. P. N. E. A. S. G. O. c. V. ö. ). T. K. J. M. 2. 5. L. 7. x. 3. (. 0. H. 4. ) l
vehnäjauho ja mausteet ja kääntele seokseen varovaisesti ettei kuohkeus katoo. Ite pursotin ruusupursotuksia ja päälle suihkutin elintarvike hohtosprayta
Toisen leipomuksen laitan jakoon myöhemmin. Joissain asioissa tuntuu muisti toimivan oikein hyvin. Wikipedia kertoi, että Australiassa, USAssa ja briteillä on omat tyylinsä tehdä tätä herkkua, joten aika vapaat kädet on täytteitten valinnassa
K. ä. v. i. m. e. k. o. l. a. E. r. j. L. y. t. s. n. u. h. d. b. F. U. p. ,. R. M. C. 6. 1. 4. 9. -. S. g. G. ö. J. c. z. Y. A. f. w. é. x. T. ". ½. 3. 0. 2. 5. P. V. N. I. H. B. s l. d l
Vaivaton lihaperunasoselaatikko on myös yksi näppärä lisä listaan. Ensimmäiset kuukaudet uutta työelämää pyörittäessä olen pyrkinyt helpottamaan ruoanlaittoa valmistamalla runsaasti erilaisia laatikkoruokia, joita on viikolla nopeaa ja vaivatonta lämmittää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.