KURPITSAKEITTO PAPPA ALPOMODORO. keitto italiahenkisesti parmesanjuuston ja leivän kanssa. Pappa al pomorodon maku riippuu ainesten laadusta, hyvästä leivästä (foccacia miltei parasta) ja ihanasta oliiviöljystä
Ripottele pinnalle juustoraastetta. ½ grillattu broileri½ pss Pomodoro pakastesekoitusta1 iso sipuli2 kananmunaa 1,5dl soijaruokakermaamaustepippuriasuolaaPINNALLE
Tämä on helppo ohje autenttisen curryn valmistamiseen. Etelä-Intiassa syödään paljon kookosmaitopohjaisia ruokia ja pohjoisessa Himalajan ja paikoin hyvinkin viileiden öiden seuduilla curryt ovat tuhdimpia ja usein tomaattipohjaisia
concentrato di pomodoro. Uunipasta, eli pasta al forno, on ehdottomasti yksi minun lempiruoistani. far asciugare ed aggiungere due cucchiai di concentrato di pomodoro, coprire a filo con il brodo e far cuocere a fuoco basso per un minimo di due ore
Esimerkiksi nyt vaikka tuo Pappa alPomodoro -keitto. Pääsimme kurkkaamaan useaan keittiöön, ja itsekin kauhan varteen Antinorin viinitalon ravintolassa Osteria di Passignanossa
Näitä ruokalajeja ovat esimerkiksi perinteisesti Napolin alueen pasta alpomodoro tai ärhäkkä pasta all´arrabbiata, jossa chili polttelee kielen päällä ja jota itsekin aina silloin tällöin valmistan
La parmigiana di melanzane on herkullinen uunissa kypsennetty munakoisovuoka, josta italialaisilla on monia eri alueellisia versiota, joille kaikille on yhteistä juusto, tomaatti ja munakoiso
Miten voi edes tietää, mikä niistä on se alkuperäinen. Meille suomalaisille tulee varmaan ensiksi mieleen äipän jauhelihakastike, mikä ainakin meillä oli ruskeaan kastikkeeseen tehty versio
Supplì al telefono, friteeratut risottopallerot, ovat tyypillinen roomalainen katuruoka ja herkku, jota tarjotaan usein esimerkiksi pizzerioissa alkupalana
Bionan purkkitomaatit sekä tomaattien rollsroycet eli Hella & Herkku -kaupasta ja Roinisilta Hakaniemen hallista saatavat Cirio Pomodoro San Marzano -tomaatit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.