Tsukimi udon (月見うどん)
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g udonnuudeleita
  • puolikas kiinankaali
  • 1 kevätsipuli (varsi ja sipuliosa)
  • 2 munaa sesaminsiemeniä koristeeksi
  • 1 pieni pala kombu-merilevää (ei välttämätön)
  • 3 tl japanilaista dashi-lientä jauheena
  • 1 rkl mirin-riisiviiniä (voi korvata etikalla)
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.