A. r. g. h. K. u. n. o. y. k. s. i. e. t. a. p. ä. ,. T. l. d. M. m. v. ö. j. c. I. -. f. F. N. R. L. b. C. ". '. w. 8. (. ). 1. 0. 5. 4. 2. P. J. S. B. n g. m m
Jos et ihan heti käytä fenkolia upota se jääkylmään veteen odottamaan, että se. petyin hedelmien ulkonäköön ja päätin odottaa pari viikkoa jos vaikka hieman
Fenkolin tuoma lievähkö makeus ainakin omasta mielestäni kokoaa makuja yhteen. Vähä vähältä pääsee kohti tavoitetta, jossa ei käytetä kaupan valmiita maustesekoituksia, vaan maut löytyvät oikeasta yhdistelmästä vihanneksia, juureksia ja mausteina olisi vain suolaa ja pippuria
N. y. t. k. u. n. s. i. r. h. e. d. l. m. ä. a. v. o. p. ,. O. j. P. M. I. f. A. –. 3. ½. 1. +. *. 2. (. ). ¾. V. 8. c. ö. L. 7. 5. ’. C. R. S. H. K. 0. T. /. Y. -. E. g. w. b. z. G. q. F. x. B. D. d l. t l
Tuoreesta Oulujärven kuhasta ja tuoreesta pestosta syntyy todella maukas kalaruoka, jonka lisukkeena voi tarjota esimerkiksi fenkoliaja yrttimaustettua perunamuussia
R. u. o. k. a. h. r. s. t. e. n. l. v. d. m. j. -. i. ä. p. y. M. f. ,. O. T. ö. J. b. g. ). E. P. L. K. Y. (. H. F. D. 1. 2. 6. 8. 0. 4. 5. A. ". N. S. d l. t l
T. ä. m. o. h. j. e. H. i. n. c. a. t. s. ,. G. r. b. z. S. l. v. y. M. ö. p. k. (. 2. 0. 1. ). d. O. u. L. g. 3. E. C. P. -. f. 4. 5. K. J. 6. V. /. 8. ½. B. F. q. *. ü. ô. R. N. ) G
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.