Tuliset jauhelihamuffinsit
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 14 kpl tulisia jauhelihamuffinseja
  • 400 g naudan paistijauhelihaa
  • 4-5 kynttä valkosipulia raastettuna / puristettuna
  • 150-175 g juustoraastetta (esim. Emmental)
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2-3 tl chilihiutaleita
  • 2 kananmunaa 3 dl maitoa
  • 3/4 dl öljyä
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • Paista jauheliha ja valkosipuli. Mausta suolalla ja mustallapippurilla.
  • Sekoita kuivat aineet (vehnäjauho, leivinjauhe, suola, chilihiutaleet) keskenään ja lisää juustoraaste.
  • Sekoita kosteat aineet toisessa kulhossa (munat, maito, öljy, tomaattipyre)
  • Sekoita kuivat ja kosteat aineet keskenään ja lisää sekaan jauheliha.
  • Voitele muffinssipelti ja täytä kolot taikinalla täyteen.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.