Sain paikalliselta kauppiaalta lahjaksi pussillisen briosseja. Sitä briossipussia sitten kotiin päästyäni käsissäni pyöritelin ja mietin miten ne tulisi käytettyä
Pitkästä aikaa ruokajuttuja. Kokkaan ruokamme pääsääntöisesti iltaisin, joten nyt kevään tultua tuo valoasiakin on jo korjaantunut, eli ruokahommiakin alkanee täällä taas näkymään
Mä olen aina tykännyt ihan tavallisista runebergeistä - karvasmantelilla ja ilman. Mieheni ei niistä kuitenkaan pidä ja sen vuoksi lähdinkin näitä tänä vuonna tuunaamaan melko rajulla kädellä
Leipä kai perinteisesti syödään valkosipuli-persiljavoin kanssa. Koska olen patologinen reseptien muokkaaja, minulla heräsi vastustamaton himo laittaa yrttejä jo itse leipätaikinaan
Pääsin Hopottajat-suosittelupalvelun kautta testaamaan uusia Apetit Uunivalmiit -pakastegratiineja. Testasin gratiinia sellaisenaan ja mielestäni homejuuston maku oli sangen olematon, joten lisäsin reseptiin riittävästi homejuustoa
itse tehtyä mustikkajäätelöä, kardemumma-crumblea ja kinuskikastiketta. Mustikat ovat seikkailleet päivityksissäni useasti, ja vielä kerran tämän kesän aikana ne ovat tarinan pääosassa
Olen koko viikon ollut kovassa kuumeessa ja inhottava korvatulehdus piinaa mua. Nyt kun alkaa ruokahalu hiljalleen palautua, teen jotain, mitä olen himonnut pitkään
Olen kesäisin käyttänyt kuusenkerkkiä salaateissa, majoneesissa ja mausteöljyissä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin itse havujen käyttämistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.