Ripottele fileen nahattomalle puolelle suola ja sitruunapippuri ja levitä sinappi. Ota sitten vuoka uunista ja irrota nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Sain kokeiltavaksi Hunajainen SAM -perheyritykseltä kahta. erilaista hunajaa. perheyritys, joka tekee työtään rakkaudesta hunajaanja heillä on suuri halu
Kuten olen ennenkin suitsuttanut, uunilohi on mitä näppärin ja helpoin (arki)ruoka ja viime vuosina olen kehitellyt siitä jos jonkinlaisia variaatioita
Viimeisen viikon aikana olen pyrkinyt hieman vähempi hiilihydraattiseen ruokavalioon, joten nyt taitaa hetkeksi jäädä riisit, pastat ja perunat aterioiltani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.