Valmistin uunilohta uudella tavalla. Graavasin ja maustoin lohifileen nahkoineen. Sekoita sokeri, suola, mustapippurirouhe ja hienonnettu tilli keskenään
Haudutin hetken lehtikaalia kermassaja kanaliemessä, lopputulos oli menestys. Jääkaapin perukoilta löytyi pussillinen lehtikaalia ja päätin tehdä siitä nopean lisukkeen päivälliselle
Lukiessani Hesarin ruokatorstaista reseptin nokkoskuhasta uteliaisuuteni heräsi sillä kuha on lempikalojanija tähän vuodenaikaan plantaasilla tuoretta nokkosta on helposti saatavilla
Olemme tähän asti paastonneet maanantaisin japerjantaisin mutta käytännönsyistä paasto päätettiin siirtää torstaihin, jottei se sekoita juhannuksen juhlintaa ja herkuttelua
Klassinen uunimakkara jakermassa haudutettu sinappikaali. En japanilaisittainmarinoituja munia, parsaa, syötäviä kukkia tai mitään matcha-jauheella marinoitua
hyvää, helppoa ja nopeaa. ) Kun vielä käyttää papuina chilikastikkeeseen säilöttyjä versioita ja lisää sipulin ja valkosipulin jauheena maustepussista, ollaan jo tooosi helpon arkiruuan äärellä
Sitäpä oli tehtävä, mutta kaksinkertaisena ja pienin muutoksin. Joka tapauksessa tämä ruoka on todellakin niin maukasta ja hyvää, että maistuu kaikille mukisematta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.