Kappas, melkein kuukausi on vierähtänyt edellisestä reseptistä. Lomamatkasta johtuen myös edellisestä kokkailukerrasta on kulunut pari viikkoa, ja ruuanlaittoa ehti tulla jo ikävä
5. 2 paastodieetti jatkuu vaikken jostain syystä ole muistanut siitä mitään viime aikoina kirjoittaa. Olemme tähän asti paastonneet maanantaisin ja perjantaisin mutta käytännönsyistä paasto päätettiin siirtää torstaihin, jottei se sekoita juhannuksen juhlintaa ja herkuttelua
Piiras sopii hyvin tarjottavaksi myös piknikillä ja brunssilla. Piiraspohja. Oma piirasvuokani on halkaisijaltaan 28 cm ja korkeudeltaan 4 cm ja tämä taikinamäärä oli siihen sopiva
P. a. i. m. e. n. p. r. s. (. S. h. d. '. ). O. t. u. k. j. ,. o. l. b. g. v. I. ä. y. T. x. -. A. *. 8. 0. +. L. ö. C. 4. 6. 1. 2. M. /. c. ½. K. 5. R. H. V. U. ) l. d l. t l
Paista piirasta uunissa noin 30 min. Kokeilin tänään suolaista piirakkaa pitkästä aikaa, tarkoituksena oli tehdä gluteeniton versio, mutta pieni lähikauppamme ei myynyt psylliumia tai gluteenittomia jauhoja jotka sisältäisivät sitä
Jambalaya-piiras. Vielä piti valita piiraspohjan jauhoseos. Lopputulema olikin kuitenkin aivan taivaallinen ruokaisa korkea piiras, jossa maistuvat mausteisen Lousianalaisen perinneruuan loistavat maut ranskankermalla taitettuna
Muhittuaan kolme tuntia uunissa chorizosta, pavuista, punaviinistä ja yrteistä huimasti makua saavassa tomaattikastikkeessa oli lopputulos juuri mitä arvata saattaa
Gluteeniton ja maidoton leipominen sekä ruoanlaitto ovat meillä jatkuvasti lisääntyneet. Mitään pakottavaa ruoka-allergiaa meillä ei valintamme taustalla ole, mutta havaintojemme mukaan tiettyjen ruoka-aineiden vähentäminen ja huomattavasti kohtuullisempi syöminen tekee hyvää meille kaikille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.