Makkaran viiltoihin juustoa jatomaattia, lisukkeeksi itse tehtyä perunamuusia ja paljon sinappia. En japanilaisittainmarinoituja munia, parsaa, syötäviä kukkia tai mitään matcha-jauheella marinoitua
Pyhän aikana katselin muutaman ruokaohjelmavideon,ja yksi niistä oli Ottolenghin Mediterranean Island Feast-ohjelman Kreeta-jakso,jonka voi nähdä YouTubessa täällä
Pimenevässä syysillassa sitä kaipaa lautaselleen tuhtejamakuja. Tässä annoksessa niitä tarjoilevat pitkään haudutetut porsaan posket ja kasvis-ohra lisäke
Tämän kesän innostuksemme on muurinpohjapannulla ruuanlaito, helppoa ruokaa runsailla kasviksilla ja lihalla ja makupaloina pähkinöitä, pekonia, yrttejä ym
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laajaja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Lisää loppuvaiheessa joukkoon salaattipalat ja anna niidenkin pehmetä. Jaa kasvikset lautasille. Lorauta päälle reipas annos yrttikastiketta ja tarjoa heti
Kuori ja leikkaa lanttu ja perunat ohuiksi viipaleiksi. Lado juuresviipaleet kerroksittain uuninkestävään vuokaan ja ripottele pinnalle suolaa ja pippuria sekä puolet basilikasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.