H. e. l. o. S. a. i. n. k. m. ä. r. u. s. t. j. p. h. d. y. ). V. v. O. ,. K. 1. 8. c. 4. J. ö. -. M. 0. g. 5. 2. (. P. /. 3. L. A. T. u l. c m. d l. t l
Valkosuklaa-mustikkajuustokakku. Sulata voi mikrossa ja sekoita siihen keksimurska. Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä noin viideksi minuutiksi
sta suklaata ja siitä tulikin kivasti makua. sta ja hieman liian mietoa. Ja siis ihan sananmukaisesti, ne suorastaan sulivat suuhun ja suklaan maku sujahti suoraan kielen pintaan, jami
Kakku saa jäädä keskeltä hieman "hyllyväksi", sillä se kiinteytyy jääkaapissa. Tämä valkosuklaa-mustikkajuustokakku päätyi läksiäislahjaksi työporukalleni ja menestys oli taattu
t. o. r. s. a. i. 1. 9. k. e. ä. u. 2. 0. 4. S. n. h. I. J. d. l. ,. m. v. p. j. A. y. ö. O. L. c. T. N. E. H. ). R. g. 3. -. 6. (. K. V. *. 5. B. w. F. b. P. U. ) l. d l
Yksi juhlapöydän herkuista oli valkosuklaa-mustikkajuustokakku, jonka valmistin ilman liivatetta. Tarjottavaa oli taas jos jonkinmoista ja jälleen kerran tajusin leiponeeni liikaa
Vuoan irrotin vähän liian aikaisin ja reunat kärsi vähän. Paista 170 asteisessa uunissa 40-50 minuuttia, tai kunnes juustokakku on reunoilta kiinteä ja keskeltä vielä hieman hyytelömäinen. Pane juustokakku jääkaappiin 2 tunniksi tai yön yli, ota sitten vuoasta
Eilen illalla töissä tuli kokeiltua toisenlaista suklaapiirakkaa. D Mutta ei tämäkään taida olla minun ykkössuklaapiirakka, vaikka muuten voin tätä kyllä suositella
Siihen päästään käsiksi kun saahaan pappaa, isää ja appea juhlimaan tulevia kylään. Valkosuklaan maku nimittäin tulee esiin vasta kun kakku on saanut maustua kunnolla
ollut täysin tyytyväinen eilisen Snickersin nougatin liian venyvään koostumukseen,. Karamelli on miltei sama kuin eilenkin, mutta tein muutaman muutoksen ja näin siitä tuli mielestäni paljon parempi
Näiden nimi tulee siitä, että alkuperäisessä ohjeessa, joka on kirjasta Seitsemän sortin leivonnaiset, näitä kutsutaan suomalaisiksi voiveneiksi niiden pitkulaisen muodon takia, mutta oikeanlaisten muottien puuttuessa tein niistä pyöreitä
Maanantaina meillä edelleen syötiin vähän pitemmän kaavan mukaan ja paljon. Tarjolla oli basilikakanaa, riisiä, pippurikastiketta, salaattia, tsatsikia, kasvispaistosta, halloumjuustoa ja paistettua ananasta
Aikuiset saivat herkutella sunnuntain aamiaispöydässä (tai pikemminkin brunssilla, sillä kello oli talviaikaan siirtymisestä huolimatta yli yksitoista) katkaravuilla täytetyillä avokadoilla
Esittelen ensin appelsiini-suklaafudgeohjeen, jonka jälkeen vinkkinä muita makuehdotuksia. Katseeni osui juuri testimielessä tilaamaani appelsiiniöljyyn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.