Valkosuklaamousse
marko69
marko69

Valkosuklaamousse

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 75 g Valkosuklaata
  • 2 dl Kuohukermaa
  • 2,5 dl Maitorahkaa
  • 1 Kananmuna
  • 25 g Sahramia

Ohjeet

    1. Sulata rauhassa valkosuklaa vesihauteessa.

    2.sekoita sahrami ja kerma, vatkaa vaahdoksi ja siirrä sivuun odottamaan.

    3. Riko kananmunan rakenne ja sekoita joukkoon sulanut valkosuklaa ja maitorahka.

    4.Yhdistä kermavaahto seokseen nostellen, laita jälkiruoka-astiaan ja laita jääkaappiin vetäytymään hetkeksi.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.