Mansikkakastike kruunaa marjajäädykkeen. Valmista ensin mansikkakastike. Anna marjaseoksen mehustua metallikulhossa hiljaa poreilevan vesihauteen yläpuolella tunnin ajan
H. e. r. k. u. l. i. s. t. a. V. o. y. ä. ). S. m. j. h. n. p. v. c. ,. -. d. I. ö. P. f. O. 8. b. g. K. T. 3. 4. Ä. D. M. 2. 5. 1. L. E. N. k p. d l. t l
Idean tähän kevyeen ja helppoon nom-nom-pannacottaan, joka siten sopii arkijälkiruuaksikin, sain Gordon Ramsayn reseptistä, jota on testattu muun muassa Melukylässä
Jäädyke on sorbetin ja jäätelön välimuoto. Mansikkakastike. Jäätelöhän on kermapohjainen jäädytetty jälkiruoka ja sorbetti on kermaton sokeriliemipohjainen jälkiruoka
Tässäpä ohje todella helppoon ja perinteiseen herkkuun- pannacottaan. Pannacottan pintaan tein vahvasta vadelmamehusta kiilteen ja pinnalle kotimaisia vadelmia pakastimesta
H. e. i. p. a. T. ä. l. s. n. u. k. j. t. y. v. r. o. O. h. m. ,. L. ö. P. d. -. b. g. N. ). 1. 5. 2. ½. 3. (. 0. +. S. V. A. K. /. 8. M. u l. t l. d l
En ole suuri makean ystävä, mutta paistettujajuustokakkuja en voi vain vastustaa. Mansikkakastike. Sattumalta katsoin Australian MasterChefin MasterClass jakson, jossa oli vieraana ihana Donna Hay
Mansikkakastiketta olen vuosia tarjonnut lisäkkeeksi esimerkiksi jäädykekakuille, juustokakuille ja jäätelölle ja olipas tosi herkkua pehmeän vaniljavanukkaan kanssa
Tarjolla oli siis pieniä siianmädillä, punasipulilla ja smetanalla päällystettyjä paahtoleivän paloja, päärynää, gorgonzolaa ja saksanpähkinää endiivilehdillä javaniljapannacottaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.