Mieleen juolahti tehdä perinteistä mutta jotenkin aika kesäistä vaniljavanukastaja Omenamintulta löytyi siihen todella helppo ohjekin, jota muokkasin aivan minimaalisesti allaolevan mukaiseksi
Mansikkakastike kruunaa marjajäädykkeen. Valmista ensin mansikkakastike. Anna marjaseoksen mehustua metallikulhossa hiljaa poreilevan vesihauteen yläpuolella tunnin ajan
Itse tehty vaniljavanukas tarjoillaan marjojen, hillon tai kiisselin kera. Kiehauta maito sokerin, appelsiini- ja sitruunankuorien, kaneli- javaniljatangon kanssa
Jäädyke on sorbetin ja jäätelön välimuoto. Mansikkakastike. Jäätelöhän on kermapohjainen jäädytetty jälkiruoka ja sorbetti on kermaton sokeriliemipohjainen jälkiruoka
H. e. i. p. a. T. ä. l. s. n. u. k. j. t. y. v. r. o. O. h. m. ,. L. ö. P. d. -. b. g. N. ). 1. 5. 2. ½. 3. (. 0. +. S. V. A. K. /. 8. M. u l. t l. d l
En ole suuri makean ystävä, mutta paistettujajuustokakkuja en voi vain vastustaa. Mansikkakastike. Sattumalta katsoin Australian MasterChefin MasterClass jakson, jossa oli vieraana ihana Donna Hay
Sekoita joukkoon vaniljavanukasja -tuorejuusto. Vaniljatäyte on makea perustäyte yhdistettäväksi erilaisten marja-, hedelmä- ja vaikka suklaatäytteiden kanssa
Tarjoa salaatin kanssa mansikkakastiketta sekä erilaisia paahdettuja siemeniä. Tässä resepti kesäiseen salaattiin,joka on parhaimmillaan kun siihen käyttään tuoreita raaka-aineita ja kiinteää ja makeaa mansikkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.