Minä en ole leivontaihminen. Olen siinä mielessä hyvinkin epätäydellinen bloggaaja, että minulla ei ole viittä erilaista piirakkapohjan ohjetta essuni taskussa, joista voisin valita sopivimman kullekin täytteelle, suolaisille, makeille, ja suositella herkkuohjeitaniteille rakkaat lukijani (haluaisin toki
Tyttäreni pääsi jonkin aikaa sitten leipomaan mummolassa pullaa. Sen jälkeen olen saanut kuunnella tarhamatkat jankutusta ”äiti leivotaan äiti leivotaan äiti leivotaan äiti minä haluan pullaa minä leivon pullaa minä haluan minä minä minä jankuti jankuti jank jne
Tavallisella lautasella se ei niin onnistuisi. Nyt Anni Kravin emännöimässä workshopissa maistoin ensimmäistä kertaa ei-puisevaa ja valtavan hyvänmakuista lehtikaalia
Varsinkin silloin, kun eijaksa tai ehdi alkaa työstämään hiivataikinaa kohotuksineen kaikkineen. Jotain pientä ja suolaista piti leipasta pöytään joten tutulla pizzalla mennään taas
Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja. Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava)
Eipä pahemmin löydy tekosyytä miksi ei vaikka aamupalalle jaksa taikka ehdi tehdä sämpylöitä. Nämä sämpylät on pelastanut meidät monesti aamuisin, kun eileipää enää ole kaapissa
Maukasta, rapeaa ja täynnä hyvää energiaa. Sain ystävältäni kehuja tästä alun perin My new roots -blogissa julkaistusta reseptistä (josta tässä hieman muunneltu versio), joka on gluteeniton "superleipä"
Liisan kirja on jälleen täynnä mitä ihanampia herkkuja. Kirjasta löydät sopivat leivonnaiset pikkujouluihin, herkulliset lahjaideat jouluun, aattoaamun aamupalat, pikkuherkkuja ja jouluaattoon sopivat jälkiruoat ja juhlavat kakut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.