Vehreä parsa-papusalaatti
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl mustapapuja
  • Marinadi
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl tuoretta korianteria (hienonnettuna)
  • 1 kpl limettiä (kuoriraaste ja mehu)
  • 1 kpl tuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • Salaattiin
  • 400 g parsaa
  • 2 kpl avokadoa
  • 2 kpl lollo rossoa ruukussa
  • 1 kpl mitsunaa ruukussa
  • 1 kpl limettiä (mehu)
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • Päälle
  • 2 kpl maalaisleipäviipaletta
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 4 rkl pinjansiemeniä (paahdettuna)
  • 1 dl parmesaanijuustoa (lastuina)
  • 1 dl sinimailasen ituja
  • 1 dl sinimailasen ituja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.