m. e. i. d. ä. n. l. k. a. u. t. r. s. j. o. p. h. E. T. F. c. v. ,. g. P. y. S. R. K. ö. b. f. N. w. -. (. ). O. M. L. 3. 1. 5. 2. 0. /. A. 6. C. B. è. 7. x. V. z
En ihan ymmärrä. Olin käsittänyt, että kokeillessani ohjeita Julia Childin kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, teen varmasti leimallisesti ranskalaisia ruokia
Marraskuu = pimeys. Torstai = toivoa täynnä. Vapaapäivä = aikaa. Uusi keittokirja = uusia makuja. Siis aikaa tuoda valoa ja väriä lautaselle ja toivoa, että vielä tuntematon makumaailma osoittautuu rikkaaksi ja kokemisen arvoiseksi
Pääsiäinen. Monta ihanaa vapaapäivää, monta hetkeä viettää yhteistä laatuaikaa. Ja tehdä hyvää ruokaa. Vaikka eilen pitkänäperjantaina vasta odotimme pääsiäistä saapuvaksi, hiljennyimme surujuhlaan, valmistimme tätä pilvistä päivää valaisemaan sangen aurinkoisen aterian
For English please see here. * * *. Secret by Chef Petrov tarjoaa koko Bulgarian ensimmäistä tasting menua, joka osoittaa, että löytyy Sofiasta fine diningiäkin
Muutama vuosi sitten Provencen reissulla ajoimme Nizzasta Milanoon upeaa Välimeren rantareittiä. Matkan varrella riittää kymmeniä pitkän pelottavia tunneleita, upeita maisemia meri-Alpeista Välimereen ja kukkuloilla siintäviä ikivanhoja kyliä, joista jokainen on toistaan sympaattisemman ja houkuttelevamman näköinen
Päivä 16. Uuden kokeilua ja vanhaa tuttua. Tämä mies uskoi lujasti perunaan. Augustin Parmentier(1737-1812) Tässä tällainen yhden päivän mittainen poikkeama Aasian reissulta perunan pariin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.