korianterin siemenet morttelissa. I love all the flavors of Thai cuisine but all too often there is so much chili that it over rides other more delicate flavors
m. e. i. d. ä. n. l. k. a. u. t. r. s. j. o. p. h. E. T. F. c. v. ,. g. P. y. S. R. K. ö. b. f. N. w. -. (. ). O. M. L. 3. 1. 5. 2. 0. /. A. 6. C. B. è. 7. x. V. z
Maustoin sopan mielipuolisesti oman makuni mukaan. En kutsukaan tätä vichyssoiseksi. Tässä on myös käytetty purjo kokonaan, vichyssoiseen käytetään vain valkoinen osa
3-4 annostamuutama iso peruna1 purjo½ pkt soijajuustoa (Cheezly)hieman soija- tai kaurakermaasuolaa ja pippuria maun mukaanKuori ja pilko perunat ja purjo paloiksi (mitä pienemmiksi, sitä lyhyempi keittoaika)
Kolmella terällä varustettu käspelillä pyöritettävä silppuri on osoittautunut helmeksi silpulia silputessa ja toivottomaksi kovettuneen leivän kohdalla
Erityisen maukas makukokemus oli klassinen vichyssoise, jota kehotan ehdottomasti kokeilemaan, vaikka annos ei kovin kuvaukselliseksi osoittautunutkaan
Alkuruoaksi nautimme klassista vichyssoisea, tällä kertaa viiriäisenmunilla höystettynä. Pääruoassa sen sijaan tavanomaiset jauhelihapihvit saivat uutta väriä osakseen, kun taikinaa piristettiin avokadolla sekä kevätsipulilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.