K. e. s. ä. t. u. o. r. k. a. p. ö. y. i. n. l. ,. j. m. v. d. N. E. g. D. B. h. M. V. -. S. à. P. (. ). O. T. 2. 1. /. 3. A. H. F. 5. 0. 4. L. c. Y. 8. b. J. d l. t l. k g
V. o. i. n. k. u. v. t. e. l. a. r. s. A. H. d. j. h. p. ö. y. ä. ,. b. m. S. 1. 9. 0. -. M. c. E. f. *. I. T. R. U. N. K. L. O. 3. 4. 2. Y. Ä. /. P. (. ). * l. d l
N. y. t. a. l. k. e. v. n. r. u. o. i. (. F. c. b. s. p. ä. ,. j. ). V. m. h. d. E. R. T. O. M. S. ö. K. 2. -. 3. 0. g. U. 1. 4. L. A. H. P. w. f. I. '. W. z. q. B. x. Y. G. C. m l
S. i. t. r. u. s. h. e. d. l. m. ä. j. a. k. o. v. y. p. n. ,. f. ö. V. g. E. -. A. w. &. L. B. /. ”. 1. –. b. O. R. P. …. +. (. ). T. N. 5. 4. 3. ½. 2. Y. K. c. D. z. M. x. C. 0. d l. t l
T. a. i. o. k. e. s. t. n. ”. E. v. u. m. j. r. l. p. P. y. ä. ,. h. g. J. d. M. ö. K. S. f. V. O. 1. -. 2. 4. 0. 5. (. ). 3. ½. 7. –. H. L. N. U. A. C. b. B. c. d l
Kun kävin torstaina Lidlissä, avautui edessäni todella kattava ja tuoreen näköinen vihannesvalikoima ja television vaikutuksen alaisena päätin pikkelöidä vihanneksia 1-2-3 metodin avulla. 1-2-3-metodi on nopea ja helppo tapa pikkelöidä vihanneksia. pikkelöityjä vihanneksia 1-2-3-metodilla (kaksi 0,5 l lasipurkillista). Laita kahteen 0,5 l lasipurkkiin kerroksittain vihanneksia ja chiliä, vähän suolaa (yhteen purkkiin tulee noin 1/4-1/2 tl suolaa), sinapinsiemeniä ja korianterinsiemeniä
Karsastin falafelia vuosia. Se oli minulle kasvissyöjien ikävä, kuiva ja mauton pihvi, joka mikrotettiin kebabbilassa pitaleivän (siis sen vettyneen sämpylän) väliin
Youvarlakia avgolemono on annoksen nimi kreikaksi. Pirtsakan hapokas lihapullakastike/keitto maistuu sellaisenaan mezenä ihan maalaisleivän kanssa dippaillen tai kylkeen voi paistella vaikkapa perunat
Tässä on nyt emännän panos tämän vuoden pääsiäispöytään. Testattu ja erittäin maukkaaksi todettu. Oli niin hyvää, että tuli oikein vedettyä pienoiset salaattiöverit
K. e. i. n. o. t. k. s. ä. v. a. l. u. Z. G. r. w. y. j. ,. p. d. h. m. V. J. A. ö. ). T. M. ". O. -. C. &. c. b. N. (. 2. 3. 5. 0. g. 1. /. L. P. S. Ä. E. à. Y. H. ) l. d l
1. Pavut. Huuhtele, puhdista ja pane pavut likoon yön yli. Keitä papuja vedessä, jota pitää olla 5 cm niiden yli ja kuori aluksi muodostuva vaahto tarkoin pois
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihaan sinappijauhe, suola ja pippuri. Ruskista se joka puolelta ja laita se rasvapuoli ylöspäin ritilälle pienen uunipannun päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.