Sokerimassa tennarrit Nämä tennarit on tehty pienen pojan nimiäiskakkuun. Tennarin osat on kiinnitetty vedellä ja sokerimassan muotoiluun tarkoitetuilla välineillä
Kasvissyöjänä käytän ruuanlaitossa usein ja mielelläni raaka-aineena erilaisia palkokasveja, ja italialaisessa keittiössä onkin niiden suhteen reseptejä, joista ammentaa ideoita
Pikkutyttö toivoi syntymäpäiväkakkuunsa ruusuja aiemmin tekemäni triokakun tyyliin. Kakussa on suklaata, vadelmaa ja valkosuklaata kuorrutuksessa, kakkupohjissa ja täytteissä
Ja sitä se oli. Aivan superhelppo tehdä ja maku todellakin kohdillaan. En oikein tiedä että meneekö tämä Pavlovan ohi vai ovatko ne yhtä hyviä, mutta siis todella suosittelemisen arvoinen kakkukokeilu, joka on kuten sanottu helppo ja nopea toteuttaa myös esim
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Ja marengit ihan sellaisenaan maistuu myös. Telkussa näytettiin jokin aika sitten kun Sikke kokkasi Italian talossaan marenkejaja päätin testata ohjeen
Ostin laatikon erilaisia marjojaja teki mieli tehdä jotain uutta joten päädyin pavlovaan. Pavlovat kuuluvat yhden siskoni pravuureihin ja hänen tekemänsä onkin herkullista
Yhdistetään annos auringonpaistetta ja kipollinen kesäsadetta. Sekoitetaan ja kaadetaan vuokaan. Sateenkaaren lumo ei haihdu tyttäreni silmissä, vaan saan vuodesta toiseen ideoida kakkuja tällä teemalla hänen juhliinsa
Itse en ollut ennen kuullut tästä ja minunkin piti päästä tätä kokeilemaan. Mimmi oli tehnyt sitruunalla maustetun niin ajattelin minäkin sellaista kokeilla
Puolitin ohjeen ja silti kakusta tulee aika mukavan kokoinen. Ekalla kerralla täytteessä oli valkosuklaata ja sitruunamehua, kuten alkuperäisessä ohjeessa, toisella kerralla jätin ne pois
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.