VIIKUNAHILLOKE JA GLÖGI – SYÖTÄVÄT LAHJAT OVAT NIITÄ PARHAITA!
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 0,3 dl purkkeihin
  • 800 g kuivattuja viikunoita
  • 2 l vettä
  • 800 g hillosokeria
  • 1-2 chili
  • tai
  • 6 kpl
  • tai
  • 6 kpl
  • 20 minuuttia Sekoita hillosokeri joukkoon ja keitä vielä
  • 5 minuuttia Jäähdytä hetki ja purkita
  • 2 dl mustaherukkamehua
  • 2 dl karpalomehua
  • 0,5 dl
  • 1 dl punaviiniä
  • 2-4 kanelitankoa
  • n.
  • neilikkaa
  • 10 kpl kokonaista
  • 4 kpl maustepippuria
  • 0,5 dl sokeria
  • 5 minuuttia ja siivilöi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.