Muistelen, että seurauksena ensimmäisistä vohvelidemonstraatioista oli sotkua ja huomattava määrä hermostunutta puuhailua, mutta lopulta vakuuttavan herkullisia, kuohkeita, täyteläisiä vohveleita
Eli uteliaisuuttani ostin vohveleita varten kaupasta Valion HiljaVanhanajan Täysmaitoa. Halusin kokeilla erilaista vohveli reseptiä ja mieleeni pälkähti heti etsiä ohjetta belgialaisiin vohveleihin
Sisko kavereineen tulivat kyläilemään ja syötiin iltapalaksi vohveleita. Muutto takaisin opiskelupaikkakunnalle on vihdoin ohi, ja onneksi saan lomailla vielä viikon ennen koulujen alkua
Kesän lomapäivänä teki mieli paistaa vohveleitaja nauttia pitkästä aamusta vähän brunssi tyyliin. Mansikoita, viinirypäleitä, raparperikiisseliä, graavilohta ja leipää
Ja sitten oli uunissa paistettavia vohveleita, resepti niihin tulee myöhemmin. Valion sivuilla olin nähnyt suklaisen popcornkakun reseptin ja mikäs sen oivallisempi päivä tehdä sitä kuin vappupäivän brunssi
- Paista vohveleita kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita ja päältä hieman rapeita. Minä ainakin olen jo hieman kyllästynyt vääntämään siitä joka kerta perunarieskoja, joten tässä teillekin uusi idea muusin tuhoamiseen
vohveleita. Tein pohjaksi gluteenittoman suklaakakun, joka on ihan unelman pehmeä ja mehevä. Jäätelönä voit käyttää omia suosikkejasi, mulla oli suklaata javanilljaa
Näiden ajatusten seurauksena päätin soveltaa ja yrittää jäljitellä siitä täytteestä kakun. Kakku sai myös paljon kehuja ystäviltä, yksi pyysi saada kakkua uudestaan seuraavan kerran kun tulee kahville hih
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.