g voita. g voita. g voita. g voita. Kuten. olen jo ennen maininnut, en ole iso kakku-asiantuntija, joten tänä. viikonloppuna halusin parannella kakku-taitojani
”Royal Chef Vesa Parviainen on tehnyt uuden jouluisen reseptin, Royal-kääretortun. Kääretortun maku on Royal-suklaan myötä samettisen pehmeä ja karamellinen
Eilen oli jälleen aika illalliskutsujen. ) Olin alunperin suunnitellut tekeväni jotakin aasialaistyyppistä kanajuttua, mutta kun tilanteet ja vieraat vaihtuivat, muuttui samalla ruokalistakin
Tässä on siis vähemmän sokeria kuin perinteisissä ohjeissa, makeuttajina toimii ksylitoli-sokeri* sekä rusinat, eikä kakussa ole lainkaan voita eikä vehnäjauhoja
Kannullinen kuplivaa saa raikkaan maun tuoreesta kurkusta, mansikoista ja yrteistä. Jos korvaat vadelmamehun Pimm’s-juomasekoituksella, saat juoman, jota tarjotaan Ascotin laukkakilpailussa
helmikuu 2015, Reseptit, Ruokavalio, YleinenAvainsanat. Osallistuin Friggsin järjestämään ruokahaasteeseen, jossa haastettiin keksimään hyvä välipala hyödyntäen uusia Friggs-riisikakkuja
Sain kutsun Ruoka. fi. n ja Urtekramin blogihaasteeseen, jossa tehtävänä oli suunnitella gluteeniton leivonnainen Urtekramin gluteenittomia jauhoseoksia käyttäen
100 g voita. 100 g voita. Poimi horsmat nuorina ja notkeina. Rentun parsa, rentun ruusu eli maitohorsma. Maitohorsman nuoret versot punkevat nyt ylös ja lautaselle
Tässä ainekset neljälle. 100 + 150 g voita. Hiero kukkakaalin pintaan kauttaaltaan 100 voita ja suolaa pinta hyvin. Sulata 150 g voita kattilassa. 100 + 150 g voita
P. a. r. i. n. v. k. o. ä. l. e. p. t. h. d. s. g. J. y. u. j. m. K. ,. A. f. ö. E. ). I. N. H. &. -. R. b. V. z. 4. 5. (. ". 0. 3. T. F. L. S. 1. 8. M. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.