M. i. n. u. l. t. a. p. y. d. e. k. j. o. s. h. v. r. ,. Y. m. ä. P. (. ). -. V. A. L. K. O. S. U. D. I. H. 2. 0. g. 7. 5. T. F. 1. 3. b. 8. ö. z. N. G. J. 6. ½. /. 4. x. t l. d l
L. a. k. i. s. t. e. n. u. o. h. j. y. l. ä. p. v. Y. r. m. d. ,. O. T. -. J. 9. (. ). g. M. B. w. 2. K. 5. 0. 1. 4. S. f. x. P. 7. H. V. 6. ö. b. E. R. C. 8. 3. ½. d l. t l. m l
Niin taas tuli selvittyä toukokuusta kaikkien kakkujen kanssa. Tämä aika vuodesta on tällä alalla se hurlumhei-kuukausi, joka päättyy sitten tähän valmistujais- ja lakkiaisviikonloppuun
Agar agarilla saa hyydykekakusta helpommin joko kumimaista, tai sitten liian lötkyä. Sopivassa suhteessa käytettynä hyydykekakun saa näyttämään kauniilta ja tasaisesti hyytyneeltä
Eräässä aikaisemmassa postauksessa lupailin maidottoman omenahyydykekakun reseptiä. Resepti tulee tässä ja kaupan päälle päärynä-lime-muunelma samaisesta reseptistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.