Ahvenrullat reseptejä

Ahvenrullat keltaisessa kastikkeessa

Ahvenrullat keltaisessa kastikkeessa

Tarjoa ahvenrullat keltaisessa kastikkeessa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. Kuumenna liemi ja kastikesuurus kiehuvaksi sekoittaen
Ahvenrullat hummeri-mätikastikkeessa

Ahvenrullat hummeri-mätikastikkeessa

Ahvenrullat tarjotaan hummeri-mätikastikkeen, yrttiduchessen ja täytettyjen sienten kera. Kypsennä ahvenrullat liemessä hauduttaen, mutta huolehdi, ettei liemi pääse kiehumaan
Ahvenrullat oliivi-kapristäytteellä

Ahvenrullat oliivi-kapristäytteellä

Heh, nämä ahvenrullat toimisivat muuten aivan yhtä hyvin aurinkoisena kesäpäivänä mökkiterassille. Joulu on aivan oven takana
Ahvenrullat curry-ananaskastikkeessa

Ahvenrullat curry-ananaskastikkeessa

600 g Pirkka ahvenfileitä. sitruunapippuria. 1 pss Knorr currykastikeaineksia. 3 dl maitoa. 50 g voita. 1 prk ananaspaloja
Sienillä täytetyt ahvenrullat

Sienillä täytetyt ahvenrullat

Nosta ahvenrullat voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Levitä täytettä ruokalusikallisen verran jokaiselle ahvenfileelle ja kääri ne rulliksi
Anjovisahvenrullat

Anjovisahvenrullat

Aseta lämmitetylle lautaselle kypsää, mutta ei liian vetelää lehtikaalia, anjovisahvenrullat ja kaada kastiketta päälle
Tomaattinen ahvenvuoka

Tomaattinen ahvenvuoka

Nosta ahvenrullat pystyyn voideltuun pieneen uunivuokaan. Jätä kalarullien väliin tilaa. Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon omenaviinietikka, hunaja ja suola
Broccoliini grillissä

Broccoliini grillissä

Ahvenrullat Ahopellon tapaan sekä nahattomaksi ja ruodottomaksi fileoidut ahvenet. Viimeksi maistettua
Äidin unelmamenu

Äidin unelmamenu

Ahvenrullat Ahopellon tapaan sekä nahattomaksi ja ruodottomaksi fileoidut ahvenet. Viimeksi maistettua

Ahvenrullat

1. Mausta kalafileet sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. 2. Mikäli käytät nokkosta tai pinaattia, kiehauta niitä tilkassa vettä parin minuutin ajan

ahvenrullat

Aineksetannoksia. 4. 500 g ahvenfileitä. 1 tl mustapippuria. 1 tl suolaa. 4 rkl tilliä hienonnettuna. 2 dl kermaa