2 confit de canard ankankoipea. Minulla oli aluksi tosi isot ennakkoluulot purkkiankkaa kohtaan, mutta siitä on tullut yksi suosikeistamme vuosien varrella
I've given jars of confit de canard also as Christmas present. 1 purkki 4-5 kpl säilöttyjä ankankoipia/confit de canard. Tin of confit de canard + recipe + Nederburg Winemaster's Reserve Edelrood 2013 with notes of spices, coffee and cherry tannins makes a personalized gift. 1 jar of preserved duck leg 4-5 pcs / confit de canard
Näin tehtyjä ankankoipia saa säilykkeinä hyvin varustelluista kaupoista ja niiden valmistaminen on todella helppoa, sillä pinnan saa rapeaksi paistamalla koivet paistinpannulla ankanrasvassa
Tahdoimme taas vähän säätää ja tehdä hienoa ruokaa, niinpä kolmen ruokalajin kokonaisuuteen valikoitui gratinoidut sinisimpukat, pääruoaksi ankankoipiconfit, paistetut sienet sekä peruna-valkosipulipyree ja jälkkäriksi tarte tatin itsetehdyn vaniljakastikkeen kera
Ja jos et ole ylikierroksilla käyvä ylisuorittajaruokabloggari, toki tuon ankankoipiconfitin voi ostaa valmiinakin- yhdessä purkissa taitaa olla kuusi koipea
Cassouletissa on muuten sekä possun kylkeä, makkaroita että omassa rasvassaan säilöttyjä ankankoipia (Confit de Canard), joten jos olet etsimässä kevyttä kasvisvaihtoehtoa, kannattaa lukeminen lopettaa tähän