Tarjoa lisänä uunissa kypsennettyjä perunoita ja pikkuporkkanoita. Voit halkaista kypsän uuniperunan, ripotella pinnalle parmesaania ja gratinoida puolikkaat uunissa tai grillissä
Kypsennä ensin 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia ja pudota sen jälkeen uunin lämpö 95 asteeseen ja kypsennä vielä noin neljä tuntia tai kunnes luut irtoavat helposti lihasta
Porkkanan tehtävä on paitsi maustaa lientä avustaa sitä peittämään ankankoipiauunissa. Ankankoivet muhivat ensin uunissa veriappelsiinilla ryyditetyssä liemessä
mausteitaSulata jäisiä ankankoipia noin vuorokausi jääkaapissa. Rakastan noita uunissa pehmenneitä valkosipulin kynsiä, joissa on niin makea ja pehmeä maku
Useamman tunnin uunissa hautunut ankka oli niin hyvää, että sitä syödään meillä jatkossakin. Jonkin sortin tarjoushaukattarena tuli muutama viikko sitten hamstrattua parin euron pakastettuja ankankoipia eräästä saksalaisesta elintarvikeliikkeestä
Ainakin jos sen valmistaa uunissa suussa sulavaksi nyhdöksi. Haudutin niitä pitkään uunissa ja lihasta tuli ihanaa (ja sitä tuli kahdesta koivesta nyhdettynä tosi paljonkin)
Jääkaapista nimittäin löytyy purkillinen jo pitkälti ennen joulua syötyjen säilöttyjen ankankoipien rasvaa, jonka keräsin talteen keittämällä desinfioituun lasipurkkiin
Kypsennä ankanrintoja uunissa 125 ⁰C asteessa kunnes liha on saavuttanut haluamasi lämpötilan. Kypsennä ankanrintoja uunissa 125 ⁰C asteessa kunnes liha on saavuttanut haluamasi lämpötilan
Campo Viejoa sisältävällä mausteisella pizzakastikkeella, pehmeäksi haudutetulla fenkolilla, punasipulilla ja ankankoipiconfitilla (no oli kai vain ajan kysymys koska se rakastamani ankka pizzaankin päätyisi