Kookoskermaa ja kurkumaa laitoin näemmä hieman enemmän, mutta ei se kyllä haitannut. Alkuviikosta makumatkailtiin Indonesiaan, kun ruokana oli broileri Pandang
Valmiiksi marinoitua broileria meillä ostetaan nykyään todella harvoin, jos koskaan. Ihanan mausteiset koipipalat olen tarjoillut basmatiriisin kanssa, jonka joukkoon olen keittämisen loppuvaiheessa lisännyt purkillisen kookoskermaa
Resepti muistuttaa läheisesti intialaista kanaa korma, mutta koska maitotuotteet ovat nyt kiellettyjen listalla tukkoisuuden vuoksi, jätin sen pois ja käytin kookoskermaa
Pelkillä wokkivihanneksilla ei edes emäntä päivää elä, joten suunta rajallisen valikoiman lähikauppaan, josta kaveriksi tarttui rasia broilerin fileesuikaleita
Paloittele broilerinfileet. Sekoita joukkoon valutettu kookoskerma ja hieman suolaa. Lisää joukkoon broilerin palat, sekoita hyvin ja jätä jääkaappiin marinoitumaan useammaksi tunniksi esim
Lisää joukkoon kookoskerma, maissit, herneet ja pieneksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon riisi, paista niin kauan että kookoskerma on imeytynyt riiseihin
Toinen isompi mihin mahtuu reilusti koko wokki ja toinen pienempi broilerin kypsennykseen. Lisää vesi, fondi, valkosipuli ja muut mausteet seka kookoskerma
Lisää liemeen broileri, wok-vihannekset, silputtu chili, valkosipuli, sitruunaruoho ja kookoskerma. Ostin edellispäivänä lähikaupan lihatiskiltä tarjous grillibroilerin ja kävi kuten aina ennenkin
Ripottele broilerinfileille suolaa ja mustapippuria ja pyörittele niitä keskenään. Santa Marian kookoskermassa kookospitoisuus on 90%, mikä oli vertailuni paras. 1,1 broilerin rintafileitä tmv. 500 g tuhtia kookoskermaa (esim. 1,1 broilerin rintafileitä tmv