Leikkaa broilerin fileet sivuttain puoliksi, jos fileet ovat isoja. Mausta ne suolalla (kevyesti, sillä suolaa on myös juustossa ja kinkussa) ja pippurilla
parmankinkkua. Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Ja odotukset olivat valmiiksi korkealla, koska olen aikaisemmin tehnyt jauzzaa, jauhelihapizzaa naudan jauhelihasta, joka oli perheessämme menestys
Broilerin rintafileen kypsentäminen ei ole vaikeaa, mutta liian helppoa on saada aikaan kuiva palanen, jota varten tarvitaan kunnon pihviveitsi ja terävät hampaat
Sekoita kulhossa appelsiinimehu, sinappi, suola, pippuri ja murennettu rosmariini. Lisää pussiin broilerileikkeet ja pyörittele niin, että ne kostuvat kauttaaltaan liemeen
broileria saltimboccan tapaan, persikkasalsaa ja basmatiriisiä. öisin sadetta tuli ihan riittävästi, mutta päivällä lämpötila kohosi liki kahteenkymmeneen asteeseen ja aurinkokin paistoi
Tänään oli aikaa pitkään aamiaiseen lukuisten maitokahvien ja aamun lehtien kera. Iittala järjesti Teurastamon Kellohallissa kirppiksen, jonka antina oli vintage-astioita Iittalalta ja mm
Tein tässä taannoin Makuviikon reseptillä Kananpoikaa Saltimbocca ja rakuunaporkkanoita ja niistä tuli niin hyviä, että olen tehnyt kyseisellä reseptillä sapuskaa jo pariin otteeseen