Paista hetki ja lisää broilerinsuikaleet. broilerinsilppua, pekonia, tomaattikastiketta ja tietenkin. broilerin suikaleita 300 g. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä. 140 g broilerin suikaleita 300 g mutti polpa tomaattimurskaa. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä
Pane broilerinfileet muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Anna broilerin maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli. Jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. 5 broilerin rintafileetä
Lapset rakastavat kanaruokia erityisen paljon ja aasialaisiin ruokiin suikaleet ovat parasta. Broilerin maustamattomista reisipaloista valmistui viikonloppuna uunissa sitruunaista kanaa, joka maistui pitkästä aikaa mehevältä ja herkulliselta
Sitruunaiset broilerin koipireidet (ja jogurtti-kurkkukastike). reilu kilo broilerin koipireisiä. Irrottele varovasti sormilla ja pienellä terävällä veitsellä broilerin koipireisien nahka niin, että se jää kiinni koipiluuhun
Pane broilerinfileet muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Anna broilerin maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli. Jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. 175-asteisessa uunissa
Ruskista suikaleet, laita pataan. Pata saa olla uunissa olla pidempäänkin, minulla oli kolme tuntia. 900g broilerin suikaleita. 900g broilerin suikaleita