Silppua sipulit ja chili ilman siemeniä. Intialainen chutney suomi vivahteella oli siis paikallaan. 1 punainen chili. 4 valkosipulinkynttä 1 punainen chili
Huuhtele ja halkaise paprikat ja chili. Edellisestä saaliista keitelty raparperi-rosmariinichutney oli jo päätynyt parempiin suihin, joten esimerkiksi tulevia grilliaterioita ajatellen, valmistin jälleen melko vastaavanlaista
Hillosokeri tekee raparperuchutneyn rakenteesta hillomaisen kiinteän, raparperi ja viinietikka tuovat reilusti happamuutta ja chili sekä muut mausteet mukavaa potkua ja lämpöä
Näihin hilloihin sopii hyvin chili tuomaan lämpöä tai tarvittaessa tajunnanräjäyttävää potkuakin. Kesällä loput raparperit päätyivät sipulin ja itämaisten mausteiden kanssa chutneyksi ja chutney maistui ihanasti grilliruokien lisukkeena
Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi chili, Kuori ja raasta inkivääri. Keväisin valmistan raparperista kirpakkaa chutneyta, joka sopii hyvin grillatun lihan lisäkkeeksi
Tulos oli herkullinen ja maistui mielestäni hyvältä ketsupin kera, mutta yleisemmin näitä näkee syötävän jonkin chutneyn, kuten vihreän chutneyn sekä jogurtin kera
Lisää tähtianis, pippurit, chili ja kaffir-limen lehdet joukkoon. Pojat avasi grillikauden ja siellä rillattiin karitsan filettä, toinen taho toi valkosipuliperunat, kolmas viinit, mulle nakitettiin alkupaloja ja mangochutney