Voit jättää koristeista mitä vaan pois mieltymyksiesi mukaan, minulla oli tällä kertaa chiliä ja limeä, sekä hiukan ruohosipulia koska kaupasta en korianteria löytänyt…
Öljyä uunivuoka ja leikkaa lohi paloiksi. 4 Kaffirlimetinlehteä. 1/2 limen mehu. 1 punainen chili viipaloituna, siemenet poistettuna. 1/2 limen mehu. 1 punainen chili
Yhdistä pieneen kattilaan soija, sake, chili, limen kuori ja mehu, inkivääri ja sokeri. Tämä aasialainen lohiresepti on todella helposti muunneltavissa oman maun mukaan
Lisää pilkotut persikat, limen mehu, habanero ja viimeisenä paseerattu tomaatti sekä vesi. Minulle se tarkoittaa, että kunnon soosin pohjana on jokin etikka, sokeri ja paseerattu tomaatti, myös valkosipulin ja chilin pitää olla mukana jossain muodossa
Purista lopuksi vielä limeä mausteeksi. chiliä. Paista lohi rapeaksi, poista nahka. Kaada lientä lautasille, lisää korianterisilppu, chili ja sriracha-kastiketta maun mukaan