Pajassani syntyi suloisen pehmeää ja makeaa omenavoita sekä sangen ärhäkkää omenachutneyta. Viimeksi mainittuun ohje löytyi Helsingin Sanomien kuukausiliitteestä, jonka resepteihin ainakin itse yhdistän runsaan makumaailman
pikkelöinti, maustetut viinietikat, chutneyt, hillot, kotoiset makusiirapit. Ainoa ohje on hyvä maku. Elokuu on jo yli puolenvälin, ja nyt vasta sesonki ruokaa
Eladbin kattava perusteos esittelee hapattamisen käytännöt ja näyttää vaihe vaiheelta, kuinka hapatetut juomat, hedelmäiset viinietikat ja herkulliset chutneyt, jugurtit ja hapantaikinat valmistuvat
Se menee ihan sellaisenaan, hedelmäsalaateissa, mangolassina (siitä löytyy säilykeversiosta ohje blogista), liharuoan joukossa ja intialaisena lisäkkeenä, chutneyna