Pursota kuorrutuscupcakesien päälle haluamallasi tavalla ja tarjoile. * Kuorrutus pehmenee käsiesi lämmöstä joten ole joko nopea pursottaessa tai laita pursotinpussi hetkeksi jääkaappiin jos kuorrutus lämpenee liikaa
Kuorrutus. Tein nämä Martha Stewartin ohjeella, tässä alla ohje vapaasti suomennettuna, pieniä muutoksia tein, vaihdoin öljyn voihin ja jätin suolan pois, koska voi on suolattua
cupcake, kakku) tai jälkiruoan koristeena (esim. - Brownien voit leipoa päivää aiemmin ja säilyttää huoneenlämmössä peitettynä, mutta kuorrutus ja koristelu kannattaa tehdä vasta tarjoilupäivänä
Kuorrutus. Kuppikakkujen pohja on Easybaked blogista, kostutus seos on Painted By Cakes blogista ja kuorrutteena on Baileys cream ohje Tartelette blogista
Nämä cupcaket koostuvat mehevästä suklaapohjasta (jota olen käyttänyt muun muassa tässä ja tässä ohjeessa eli ohje on todettu hyväksi monta kertaa) ja kuorrutus on ihana kahvi-voikreemi joka sopii täydellisesti yhteen suklaapohjan kanssa
Kakussa Devil's food cake pohja, samalla ohjeella kuin nämä cupcaket on tehty. Kuorrutus oli valkosuklaakreemiä, joka oli todella miellyttävä käsitellä ja pinta kreemissä kauniin kiiltävä