Espanjalaiset ihmiset olet loistavia. Ota ruokalusikallinen lihapullataikinaa ja muotoile pulla. Itsessäänhän lihapullat eivät ole reseptiltään kovinkaan erikoisia, mutta kahden päivän oleilu tomaattikastikkeessa jääkaapissa selkeästi teki tehtävänsä ja maku oli täydellinen
Albóndigas = lihapullat. Huhhuh, Madridista tarttui mukaan niin paljon ruokakokemuksia, että niiden läpikäyminen yhdessä kirjoituksessa tuntuu melkoiselta pommilta
Leikkasin makkarat noin puolen sentin viipaleiksi ja puolitin lihapullat. Flunssa tuntuu asettuneen taas liiankin taloksi, eikä ruoka silloin maistu kovin hyvin
Espanjalaisetlihapullat tomaattikastikkeessa. Aloita pilkkomalla lihapullataikinaan tuleva chorizo pieniksi kuutioiksi ja laita ne pannulle paistumaan, ne eivät tarvitse öljyä, sillä niistä irtoaa kyllä rasvaa paistuessaan
Kun tuo vuosikatsauskin paljasti, että espanjalaisetlihapullat ovat blogin kestosuosikki kaikenkielisten lukijoiden keskuudessa, niin heitetään sitten kehiin tämäkin, rakkaudelta ja mummolalta maistuva lihapullaresepti