Perinteinen pakoda sisältää aika reilusti perunaa ja nugetit uitetaan jossain jauholiemessä ennen friteerausta, mutta minä jätin tietenkin perunan pois hyödyntäen sillä hetkellä kaapissa olevia juureksia, ja jauhon tuntua lisäsin perunakuidun avulla
Friteerausta varten vatkaa kananmuna kevyesti kulhossa. Noi kanat oli muuten tosi hyvänmakuisia, tein niitä kotona melko pian kurssin jälkeen mutta sovimme Jennin kanssa ettemme julkaise blogeissa ohjeita ennen lehden ilmestymistä
Vasikka on niin pehmeän makuinen, että friteeraus peitti aromin. Ehkä friteerausta on haluttu tasapainottaa todella puhtailla ja keveillä kasviksilla, mutta joku yhdistävä silta jäi nyt puuttumaan lihan ja lisukkeiden väliltä
F niin kuin Friteeraus. Meillä kun on sattuneesta syystä kotona usein tuoreita kukkia ja tajusin jossain vaiheessa, että nehän sopivat täydellisesti koristamaan myös blogin kuvia