Täytekakkupohja. Yhtä paljon gluteenitonta hienoa jauhoseosta kuin sokeriakin. Valmista täytekakkupohja. Täytekakkupohja saisi mielellään levätä, ennen täyttämistä, seuraavaan päivään huoneenlämmössä
Kakkupohja on siis gluteeniton ja maidoton, eikä sisällä lisättyä sokeria. Painele jäljelle jääneestä kakkupohjasta sopivan kokoisia pohjia leivoksia varten
Marjojen alla vadelmamarmeladi suojaamassa kakkupohjaa, ettei kiille humpsahda sinne sisälle. Kakku oli mitoitettu 25-30 hengelle ja se oli gluteeniton ja laktoositon. Kakussa on 7 munan vaalea gluteenitonsokerikakkupohja, tehty tällä ohjeella. Jauhoista noin 2/3 osaa gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta ja 1/3 osaa perunajauhoja. Kostutusta en uskaltanut laittaa ollenkaan koska gluteeniton pohja menee todella helposti mössöksi ja kakku tekeytyi 2 päivää ennen tarjoilua. 200 g Valion Kuningatar-rahkaa. 200 g
Gluteenitonkakkupohja. Omenainen marenkikakku, gluteeniton ja maidoton. Kakkupohjaksi valitsin loppujen lopuksi Jan Hedhin suositteleman klassisen wieniläispohjan
Kakkupohja kun on tuhti ja kostutus kohdillaan,. kakku oli kookas, 120hengelle mitoitettu,. Mukaan lähti myös noin 12 hengen gluteeniton ja laktoositon kakku. 120hengelle
Mikäli valmistat kakun mantelisen torttupohjan muruista se on myös gluteeniton. Levitä valmis seos tasaisesti kakkupohjan päälle ja laita kylmään hyytymään neljäksi tunniksi
Pohja on gluteeniton, samoin täytteet. Kakkua varten tein yhdeksän munan kantikkaan kakkupohjan, vaikka tarvetta oli vain noin 15 hengen kakulle. Paloittele suklaa mikron kestävään kulhoon ja sulata noin 20-30 sekunnin erissä välillä sekoitellen
valmis normaali tai gluteenitonkakkupohja. Jos tuntuu että täytekakun tekeminen on hankalaa ja aikaavievää, niin oikaise vaikka hieman välillä ja osta kaupan valmis kakkupohja
valmis normaali tai gluteenitonkakkupohja. Jos tuntuu että täytekakun tekeminen on hankalaa ja aikaavievää, niin oikaise vaikka hieman välillä ja osta kaupan valmis kakkupohja