Aiemmassa postauksessa kerroin äskettäisestä naisten hemmotteluristeilystä kälyni kanssa. Viking Gracen 23 h risteilyllä* söimme hyvin, shoppailimme, nautimme spa-hoidoista, mukavasta Premium-hytistä, tyylikkäästä ympäristöstä ja merimaisemista
Kalaruokia edusti viime vuonna kehittämämme gourmet -sillileipä ja yrttimajoneesi (ohjeen löydät reseptit sivulta kohdasta alkuruoka, gourmet -sillileipä)
Gourmet S'more. Mullahan oli sitten vielä alkuruoka avoinna ja sitä varten laskeuduin Pohjois-Amerikasta aina Meksikoon asti, jossa ruokahalun herättäjänä ja alkupalana tarjotaan usein chili-lime hedelmiä
Ekana alkuruokana falafelia ja mausteista maissisalsaa. Kaikkein paras tapa viettää lauantai-päivää (ja vähän iltaakin) on koota hyvä jengi yhteen, kaataa olutta ja viiniä lasiin sekä hyvää ruokaa pöydälle
Alkupaloja, kaksi alkuruokaa, pääruoka ja jälkkäri. Tänä vuonna olen päässyt läheltä seuraamaan maailman maineikkaimman kokkikilpailun Bocuse d'Orin Suomen kilpailijan valmistautumista
kerros, Gourmet Zone. Jos olet syönyt kiinalaisissa ravintoloissa vain Suomessa tai muissa länsimaissa, saatat Kiinassa yllättyä maan keittiöiden monipuolisuudesta ja monimuotoisuudesta
Toinen alkuruoka oli riimisuolattua karitsanfilettä ja karitsanrilletteä. Yleensä käymme syömässä ulkona lasten kanssa, mutta välillä on kyllä hauska livahtaa ulos kahdestaan
Suikaloi Heimon Gourmet viipaloitu kylmäsavustettu kirjolohifilee noin sentin suikaleiksi. Keitto on juhlava alkuruoka, mutta kyllä sitä kehtaa lusikoida arkenakin, sen verran helppoa se on valmistaa
Suikaloi Heimon Gourmet viipaloitu kylmäsavustettu kirjolohifilee noin sentin suikaleiksi. Keitto on juhlava alkuruoka, mutta kyllä sitä kehtaa lusikoida arkenakin, sen verran helppoa se on valmistaa