Grillattuhummeri + tuplatasting. Kolmas kerta toden sanoo, uskoin ja laitoin hummerin grilliin. Minuutti grillissä antoi hummerille juuri sopivan hilloksen maun, etenkin sakset jalostuivat mahtaviksi
Puolikas grillattu merenelävä valkosipulivoilla viimeisteltynä, se oli NAM se. Nyt halusin kokeilla kotimaisen kuhan ja hummerin liittoa, ja kun sille oli vielä tarjolla erinomainen biodynaamisen viinitilan kasvissyöjille ja vegaaneillekin sopiva valkoviini*, niin pakkohan tämä eksperimentti oli toteuttaa
Osterit, hummeri, langustiini. Voisin matkustaa Lissaboniin pelkästään tämän ravintolan takia. Oikeasti. Ikikiitollinen vinkistä Marcos Gois (ja Anthony Bouirdan)
kampasimpukoita grillattuna, villiyrttisalaatti, suomalaista kotijuustoa ja hyvää oliiviöljyä. Ruokasuosituksina gratinoitu hummeri, kampasimpukat, pienet tyylikkään makupalat, jotka sisältävät vaikkapa mätiä
On paahdettu uunissa ja grillattu eikä kypsennystavoissa ollut huomautettavaa. Katkarapu erinomainen mutta jokirapu tai peräti hummeri vallan loistavia ja ei pidä unohtaa jättirapujen kuoriakaan, niistä saa persoonallisen liemen aikaiseksi