Huuhdo parsat hyvin. Asettele parsat lämpimille lautasille ja jaa katkaravut niiden päälle. Laita parsat laajaan kattilaan, kaada päälle 1 cm vettä. 1 nippu parsaa
Eivät edes poloiset parsat ole jääneet ilman syyniä. parsat ovat musta täysin yliarvostettuja, ne eivät maistu yksikseen miltään, ne näyttävät rumilta lautasella vaikka niiden viereen laittaisi mitä tahansa härpäkettä tai päälle kaataisi kuinka voista kastiketta tahansa
Sama uunissa gratinoitu parsa maistuu myös alkupalana grillattujen sitruunoiden kanssa (kuva alla). Kevään varmin merkki parsa on saapunut kauppoihimme
nippu ohutta vihreää parsaa (Perulainenkin käy). Grillaa parsat kypsiksi, lisää puolessa välissä grilliin myös perunat leikkauspinta alaspäin, mausta molemmat suolalla
Nippu vihreää parsaa. Poista parsan kova tyviosa ja kuori varret kevyesti. Nippu vihreää parsaa. Parsat vaativat noin 5 minuutin grillausajan ja paprikat kypsyvät noin 2-3 minuutissa