Tillimarinoidut, halstratut silakat 1. Fileoi kalat, mutta jätä nahat paikoilleen. Hienonna tilli. Sekoita oliiviöljy, anjovisliemi, tilli, dijoninsinappi, suola ja pippuri marinadiksi Mtv3.fi
Halstratut silakat Perkaa silakat, mutta jätä selkäruoto paikoilleen. Kääntele pari kertaa, niin että silakat suolaantuvat kauttaaltaan Mtv3.fi
Halstratut silakat japanilaisittain Lado silakat vieri viereen laakealle vadille. Käännä silakat kerran maustumisen aikana. 1. Sekoita mausteliemen ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle Ruoka.fi
Sallatti eli sinsalla Perkaa ja paloittele silakat. Pese ja keitä juurekset napakan kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja anna juuresten jäähtyä Ruoka.fi
Etikkasilakoita Rapeaksi paistetut silakat ovat herkkua, samoin uunissa kypsennetyt, vaikkapa tomaattiliemessä haudutetut silakatPenan loki
Kultakaloja ja linnapaistia lautasella, eli savustettuja- ja hiillostettuja silakoita ruokana kauniin kevätpäivänä Ei haise enään paistetut silakat rappukäytävässä, tuo perinteinen suomalainen ruoka jota äidit paistoivat Soul of the Man
Silakkapihvit halsterissa Silakkapihvit (ja silakat yleensäkin) ovat suurta herkkuani, mutta en ole koskaan aiemmin valmistanut niitä itse Nooras söta o saltiga
Halstratut silakat ja porkkanakastike Kokoa annokseen kuumat silakat, perunalastut ja porkkanakastiketta. Keitä peruna ja soseuta tai puserra siivilän läpi Kotiliesi.fi
Halstratut thai-silakat Perkaa silakat. Lisää suola ja ravistele pussia, jotta silakat maustuvat kauttaaltaan. Huuhtele silakat ja kuivaa huolella talouspaperilla Kotiliesi.fi